ensv

Havets Hus

– saltvattensakvariet på kajen i Lysekil

Vi har byggt om och har nu samlat entré och butik på samma ställe, byggt ut akvariet och bytt små akvarier till några större akvarier samt skapat en ny hörsal för filmvisningar och guidningar. En ny lektionssal står snart klar. Restaurangen har blivit större med hiss direkt från entrén och utsidan. Under sommaren har vi flest besökare mitt på dagen. Mellan v25-34 öppnar vi redan kl 9. Kom gärna tidigt för att undvika köer. Välkommen till oss!

Information med anledning av corona covid-19

Vi på Havets Hus tar spridningen av coronaviruset på stort allvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Akvariet, butiken och restaurangen har öppet som vanligt. Läs mer här. 

Kontantfri verksamhet

Havets Hus är en kontantfri verksamhet. I vår entré och butik kan ni betala med kort och swish. Bättre säkerhet och snabb och enkel hantering.

Hur är det att besöka oss?

Det finns en del ramper inne i akvariet. Rullstolsburna rekommenderas att använda skyltad utgång vid plattfiskarna tillbaka till entrén då rampen ner och upp ut tunneln är brant. Här finns mer information om tillgängligheten på Havets Hus.

Marin pedagogik & skolverksamheten

Marin pedagogik sätter lärandet om haven i centrum, något som vi har arbetat med sedan 1993. Läs mer om vår skolverksamhet här.

bohuslan_en_del_av

COE


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!