sven

Vanliga frÄgor

HÀr följer nÄgra av det vanligaste frÄgorna frÄn vÄra besökare:

NÀr har Havets Hus öppet?
Havets Hus har öppet frÄn kl 10:00 alla dagar, hela Äret, förutom julafton, juldagen, nyÄrsafton och nyÄrsdagen.  För aktuella tider, klicka hÀr. 

NÀr har Havets Hus restaurang öppet?
Restaurangen följer akvariets öppettider, se föregÄende frÄga.

Hur lÄng tid tar ett besök pÄ Havets Hus?
Vi rekommenderar att man avsÀtter minst en timma för sitt besök pÄ Havets Hus. Under högsÀsong bör man dessutom beakta att det kan vara lÄnga köer vissa tider.

Vad kostar det för en familj att besöka Havets Hus?
Du hittar priser för alla Äldrar och typer av besök genom att klicka hÀr.

Hur betalar jag för mitt besök?
Havets Hus Àr en helt kontantfri verksamhet. Vi vÀlkomnar betalning med de vanligaste bankkorten samt swish i entrékassa/butik och golfkassa.

Vad hÀnder idag pÄ Havets Hus?
Besök vÄrt kalendarium för att vara sÀker pÄ att inte missa nÄgot!

Mitt barn sitter i barnvagn – var stĂ€ller jag den?
Vi rekommenderar att du tar med dig barnvagnen runt i akvariet under ditt besök pÄ Havets Hus. PÄ grund av utrymmes- och sÀkerhetsskÀl kan vi inte ta hand om barnvagnar och övrig packning/bagage i butiken. Det finns dock plats att stÀlla barnvagnar under trappan till restaurangen men dÀr finns ingen tillsyn sÄ det sker dÄ pÄ eget bevÄg.

Jag Àr kraftig allergiker, vÄgar jag besöka Havets Hus?
Havets Hus tillÄter inte nötter och pÀlsdjur. DÀremot tillÄter vi ledar-/servicehundar. Har du frÄgor kring vÄr matservering, kontakta gÀrna restaurang@havetshus.se eller klicka hÀr för att komma till restaurangsidan.

Kan man besöka Havets Hus som funktionsnedsatt?
Havets Hus Àr tillgÀnglighetsanpassat sÄ till vida att det finns ramper vid nivÄskillnader i akvariet och hiss som rymmer rollator/rullstol för att kunna ta sig upp till restaurangen pÄ vÄning 2. I entrépriset ingÄr Àven digitala guidningar som underlÀttar vid synnedsÀttning, klicka hÀr för att komma till sidan med de digitala guiderna.

Saknar du svar pÄ dina frÄgor ovan? Maila oss gÀrna pÄ havetshus@havetshus.se

ï»ż
↑
Havets Hus i Lysekil