ensv

Strandskola

Nu Àr det dags att boka in sig pÄ 2020 Ärs strandskolor!

Du som Àr mellan 7 och 12 Är kan under nÄgra sommarförmiddagar fÄ tillfÀlle att pÄ nÀra hÄll studera djuren i havet. Följ med pÄ utflykt till havsstranden, hjÀlp till att mata fiskarna pÄ Havets Hus och fiska med tina frÄn bryggan.

3-dagars strandskola, 7-12 Ă„r

Strandskola för nyfikna barn. Barnen fÄr experimentera, lÀra sig olika arter genom att mÄla eller fota och sÄ klart hjÀlpa till att sköta djuren i akvariet.  Det blir mÄnga aktiviteter vid strandkanten och barnen fÄr hjÀlpa till att sköta djuren i akvariet.

Vecka 26-32. MĂ„ndag–onsdag, kl. 9-12.

2-dagars strandskola, 7-12 Ă„r

Strandskola för vetgiriga barn. Barnen fÄr experimentera, lÀra sig olika arter genom att mÄla eller fota och sÄ klart hjÀlpa till att sköta djuren i akvariet.  Det blir Àven aktiviteter vid strandkanten.

Vecka 26 -32. Torsdag-fredag kl. 9-12.

2-dagars havsskola, 7-12 Ă„r – NYHET!

Havsskola för vetgiriga barn. Barnen fÄr experimentera, lÀra sig olika arter genom att mÄla eller fota och sÄ klart hjÀlpa till att sköta djuren i akvariet. Om vÀdret tillÄter gÄr vi till stranden ocksÄ.

Vecka 8, Torsdag och fredag förmiddag, 20-21 februari mellan kl 9-12.

Vecka 44, Torsdag och fredag förmiddag, 29-30 oktober mellan kl 9-12.

OBS! Sista anmÀlningsdag Àr en vecka innan lÀgret börjar.

Alla planerade lÀger genomförs oavsett antal deltagare men vid fÀrre Àn tre deltagare informeras deltagarna om detta och ges möjlighet att byta vecka.

Priser 2020

Aktivitet Pris för barn
3-dagars strandskola 850 kr
2-dagars strandskola / havsskola 600 kr

I priset ingÄr fika, diplom och en t-shirt.

Boka strandskolan pÄ 0523-668161 eller havetshus@havetshus.se. Ska ni ge bort strandskolan i present sÄ har vi fina presentkort som ni kan be att fÄ.

strandskola

Information gÀllande behandling av personuppgifter

I samband med anmÀlan till sommarlÀger pÄ Havets Hus kommer vi att samla in uppgifter om barnen och dess anhöriga för att kunna ta hand om barnen pÄ ett sÀkert sÀtt. Efter att lÀgret Àr genomfört plockas all personlig information bort. Du kan alltid kontakta Havets Hus för att fÄ reda pÄ vilken information vi har hos oss genom att besöka oss och visa upp din legitimation och be att fÄ ett registerutdrag.

ï»żï»ż
↑
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!