ensv

Strandskola

Nu är det dags att boka in sig på 2019 års strandskolor!

Du som är mellan 7 och 12 år kan under några sommarförmiddagar få tillfälle att på nära håll studera djuren i havet. Följ med på utflykt till havsstranden, hjälp till att mata fiskarna på Havets Hus och fiska med tina från bryggan.

3-dagars strandskola, 7-12 ĂĄr

Strandskola för nyfikna barn. Deltagarna får lära känna både vanliga och lite mer ovanliga djur och alger i havet. Det blir många aktiviteter vid strandkanten och barnen får hjälpa till att sköta djuren i akvariet.

Vecka 26-32. Måndag–onsdag, kl. 9-12.

2-dagars strandskola, 7-12 ĂĄr

Strandskola för vetgiriga barn. Barnen får experimentera och hjälpa till att sköta djuren i akvariet. Det blir även aktiviteter vid strandkanten.

Vecka 26 -28, 30-32. Torsdag-fredag kl. 9-12.

OBS! Sista anmälningsdag är måndag innan strandskolan börjar.

Priser 2019

Aktivitet Pris för barn
3-dagars strandskola 810 kr
2-dagars strandskola 575 kr

I priset ingĂĄr fika, diplom och en t-shirt.

Boka strandskolan pĂĄ 0523-668161 alt havetshus@havetshus.se. Ska ni ge bort strandskolan i present sĂĄ har vi fina presentkort som ni kan be att fĂĄ.

strandskola

Information gällande behandling av personuppgifter

I samband med anmälan till sommarläger på Havets Hus kommer vi att samla in uppgifter om barnen och dess anhöriga för att kunna ta hand om barnen på ett säkert sätt. Efter att lägret är genomfört plockas all personlig information bort. Du kan alltid kontakta Havets Hus för att få reda på vilken information vi har hos oss genom att besöka oss och visa upp din legitimation och be att få ett registerutdrag.


↑
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!