sven

PĂĄsklov

I akvariet på Havets Hus är våren tydlig. Flera olika nackensnäckor har kommit in i akvariet och många av djuren leker och lägger ägg.

Det är en av alla olika saker som vi guidar om i dagsprogrammet. Passa på att vara med när vi visar och berättar och få svar på alla era frågor om havet. Dagligen kl 11, 13 och 14.

Bild: Vuxna och barn tittar i akvarie

Dagsprogram i akvariet, 1-16/4 – 2023

Tid Dag Aktivitet
11.00 Dagligen Guidens pĂĄskval
13:00 Dagligen Klappa havet
14:00 Dagligen Dagens matning
Hela dagen Dagligen Påskpyssel och Poängpromenad
     

Reservation för ändringar

Havets Hus är också en del av Expedition Bohuslän som bjuder in till äventyr i påsk.

Bild: Maxa påsklovet!I Bohuslän finns det massor av spännande saker att uppleva. Mitt ibland salta stänk och mjuka granithällar kan du bekanta dig med utrotningshotade djur från hela världen, njuta av konst i världsklass, utforska livet i västerhavet, besöka ett kustsamhälle från 1800-talet och ta en resa tillbaka till bronsåldern. Och mycket mer. Expedition Bohuslän är en spännande rundresa i Bohuslän för alla åldrar. Särskilt om man gillar äventyr, kunskap och att lära sig nya saker. Bakom Expedition Bohuslän står Turistrådet Västsverige och besöksmålen Nordiska Akvarellmuseet, Strandverket Konsthall, Kosterhavets nationalpark, Havets Hus, Bohusläns Museum, Nordens Ark och Vitlycke museum. Tillsammans är vi Bohusläns populäraste och mest besökta turistmål och har årligen över en och en halv miljon besök.

Programmet genomförs i samarbete med:


↑
Havets Hus i Lysekil