sven

Konferens

I Havsverkstaden kan grupper hyra in sig för en marin konferensupplevelse.

På grund av de regler som finns för att begränsa smittspridningen av covid-19 kan vi ej hyra ut detta utrymme förrän tidigast hösten 2021.

Antal platser biosittning: 30 personer.

Lokalen är möblerad i biosittning men det går att flytta ihop borden och sitta ihop. Detta gör man i så fall på egen hand innan mötet och återställer till biosittning efter mötet. Antal platser vid bord: 12.

Kombinera gärna konferensen med någon av våra aktiviteter i anläggningen. Vi har flera olika guidningar – några som är lite längre, andra som är lite kortare.

Tänk på att vara ute i god tid inför konferensen så tekniken fungerar som den ska. Havets Hus har ingen konferensvärd men det finns telefonnummer i lokalen som man kan ringa ifall man har frågor. Lokalen är tillgänglig under Havets Hus ordinarie öppettider. Det är möjligt att börja konferensen tidigare efter överenskommelse.

OBS! Inga pälsdjur får vistas inne i Havets Hus  akvarium eller konferensrum.

Priser 2021

 Inklusive 25% moms
Konferens heldag* 1800 kr
Konferens halvdag* 1200 kr

Trådlöst internet ingår.  Dataprojektor finns.

*Heldag mellan 08:00-16:00. Halvdag 08:00-12:00 alt 12:00-16:00.

Önskar ni fika eller lunch kan ni kontakta Bistro & Café Havets Hus.

Om konferensrummet hyrs för förtäring tillkommer en städavgift på 500 kr. Rummet ska lämnas i samma skick som när ni kom men vi städar bord och golv mm efter kalaset/maten.

 

Boka Konferens

Havets Hus reception: 0523-66 81 61

E-post: havetshus@havetshus.se


↑
Havets Hus i Lysekil