sven

Restaurang Verandan Havets Hus

Här är sommaren a la carte meny.

Varmt välkommen till oss!

Nu har restaurang Verandan öppnat under ledning av Tilda Fredh och Patrik Sjöberg, som båda också driver The Old House Inn i Lysekil. 

Patrik & Tilda, Foto: Glenn ”Glicko” Andersson

Beläget endast ett stenkast frĂĄn vattnet kommer vĂĄr verksamhet influeras av ett havsnära tema! Verandan är den perfekta platsen för att njuta av västkustens underbara miljö och pĂĄ samma gĂĄng uppleva dess smaker. VĂĄr ambition är att skapa en trivsam, uppskattad och inbjudande restaurang sĂĄväl för stadens sommarbesökare, som för dess invĂĄnare – där helt enkelt bĂĄde stora som smĂĄ är välkomna.

Patrik har under hela sitt arbetsliv arbetat inom restaurangbranschen, de senaste åtta åren på The Old House Inn där Tilda varit restaurangchef de senaste fyra åren. Båda är bosatta i Lysekil sedan lång tid tillbaka och är måna om stadens näringsverksamhet. Ambitionen är att skapa en trivsam, uppskattad och omtyckt restaurang för både besökare som lokalbefolkning. Med caféverksamhet, vällagade luncher och mysig restaurang på sommarkvällarna.

Eftersom många barnfamiljer besöker akvariet planeras en mångsidig barnmeny och delar av inredningen utformas för skapa en trivsam och inbjudande miljö för alla yngre gäster. Under sommaren kommer restaurangen också ha öppet kvällstid med inspirerande meny och inbjudande miljö. Under lågsäsong serveras vällagad husmanskost i lunchrestaurangen.

Öppettiderna kommer att variera under året med som mest både dag och kvällstid under sommaren och med färre dagar och tider under vintern, då det är färre gäster i akvariet. Ur hållbarhetssynpunkt är det viktigt att anpassa utbudet efter efterfrågan. Fokus är på kvalité och hållbarhet.

Kontakt:

Telefon: 070-368 62 03

e-post: info@theoldhouseinn.se


↑
Havets Hus i Lysekil