sven

Restaurang Verandan

PĂĄ Havets Hus

Patrik & Tilda välkomnar er till restaurangen på Havets Hus!

Lagom till säsongen öppnar restaurangen på Havets Hus under ledning av Tilda Fredh och Patrik Sjöberg, som båda också driver The Old House Inn i Lysekil.

Patrik har under hela sitt arbetsliv arbetat inom restaurangbranschen, de senaste åtta åren på The Old House Inn där Tilda varit restaurangchef de senaste fyra åren. Båda är bosatta i Lysekil sedan lång tid tillbaka och är måna om stadens näringsverksamhet. Ambitionen är att skapa en trivsam, uppskattad och omtyckt restaurang för både besökare som lokalbefolkning. Med caféverksamhet, vällagade luncher och mysig restaurang på sommarkvällarna.

Eftersom många barnfamiljer besöker akvariet planeras en mångsidig barnmeny och delar av inredningen utformas för skapa en trivsam och inbjudande miljö för alla yngre gäster. Under sommaren kommer restaurangen också ha öppet kvällstid med inspirerande meny och inbjudande miljö. Under lågsäsong serveras vällagad husmanskost i lunchrestaurangen.

Öppettiderna kommer att variera under året med som mest både dag och kvällstid under sommaren och med färre dagar och tider under vintern, då det är färre gäster i akvariet. Ur hållbarhetssynpunkt är det viktigt att anpassa utbudet efter efterfrågan. Fokus är på kvalité och hållbarhet.

Datum för öppning kommer att meddelas närmare sommaren. Välkomna!


↑
Havets Hus i Lysekil