sven

Hav & Land sommarläger

Hav & Land är ett tre dagar långt sommaräventyr fyllt med spännande upplevelser. Lägret arrangeras av Havets Hus och Nordens Ark tillsammans.

Du får lära dig om livet under ytan i Västerhavet och ovan jord med särskild tyngdpunkt på hotade arter som till exempel snöleoparden.

Vi besöker Gullmarsfjordens stränder, spanar in sjöstjärnor, bläckfiskar och hajar i Havets Hus akvarier och åker ut med båt för att spana efter sälar. På Nordens Ark träffar vi tama och vilda djur, bygger läger i skogen och går på nattvandring där vi hälsar på djuren. Vi sover över på Havets Hus och på Nordens Ark.

Var, när, hur?

Tyvärr kommer detta läger ej att genomföras under 2021. Nordens Ark arrangerar inga övernattningsläger under 2021. Vi arbetar för att kontakta alla er som bokat. Det är möjligt att istället välja att gå en strandskola istället eller helt boka av. Har ni redan betalat in avgiften kommer återbetalning att ske.

Lägret börjar vid Havets Hus entré onsdag , kl.10 och avslutas fredag , kl.12 vid Nordens Arks entré.

  • Ă…lder: 10-13 ĂĄr
  • Pris: 4 500 kr per person*

*I priset ingĂĄr allt utom egen utrustning. Vi ber dig informera oss om eventuella allergier eller speciella krav pĂĄ mat.

För mer information och bokning, kontakta Havets Hus, tel: 0523–66 81 61 , maila Havets Hus – Hav & Land.

Sista anmälningsdag: 7 dagar innan lägerstart. OBS! Vid färre än tio deltagare ställs lägret in (har aldrig hänt hittills).

Information gällande behandling av personuppgifter

I samband med anmälan till sommarläger på Havets Hus kommer vi att samla in uppgifter om barnen och dess anhöriga för att kunna ta hand om barnen på ett säkert sätt. Efter att lägret är genomfört plockas all personlig information bort. Du kan alltid kontakta Havets Hus för att få reda på vilken information vi har hos oss genom att besöka oss och visa upp din legitimation och be att få ett registerutdrag.


↑
Havets Hus i Lysekil