ensv

Lägerskola Hav & Land

Hav & Land – en lägerskola pĂĄ Havets Hus och Nordens Ark

Hav & Land är lägerskolan för Dig som vill vara med om det där lilla extra Havets Hus och Nordens Ark arrangerar en lägerskola tillsammans Lägerskolan Hav & Land inbjuder till fördjupning om arter levande under ytan i Västerhavet och ovan jord med tyngdpunkt på hotade arter i vår klimatzon Lär er mer om tagghudingarnas möjlighet att återbilda förlorade kroppsdelar och snöleopardens multifunktionella svans Följ med och mata djuren och se på nära håll hur de beter sig.

Ni väljer själv om ni vill börja er lägerskola på Havets Hus eller på Nordens Ark För de som är modiga erbjuds möjlighet att övernatta på anläggningarna På Havets Hus sker det framför ett 40 000 liter stort akvarium och på Nordens Ark får de som vågar gå en nattvandring genom parken i ficklampans sken innan det är dags att sova.

lov

Det finns tre alternativ att välja mellan:
• Hav och Land med eget boende, pris 990 kr/deltagare minst 20 betalande. I priset ingår programmet båda dagarna.
• Hav och Land med en övernattning, pris 1 650 kr/deltagare minst 20 betalande. I priset ingår program båda dagarna, all mat från lunch dag ett till och med lunch dag två, övernattning på antingen Havets hus eller Nordens Ark samt sälsafari och båtresa mellan anläggningarna.
• Hav och land med två övernattningar, pris 2 699 kr/deltagare minst 20 betalande. I priset ingår program alla dagarna fram till lunch dag tre, all mat från lunch dag ett till och med frukost dag tre, en övernattning på Havets hus samt en övernattning på Nordens Ark samt sälsafari och båtresa mellan anläggningarna.

För mer information och bokning: Kontakta Patrik Swede på tel 0523-791 83, mobil 0732-70 99 73, patrik.swede@nordensark se


↑