ensv

Konferens

Utsikten från Havets Hus över den glittrande Gullmarsfjorden är fantastisk. Här erbjuder vi inspirerande konferensmöjligheter för mindre grupper.

Kombinera gärna konferensen med någon av våra aktiviteter i anläggningen. Vi har flera olika guidningar – några som är lite längre, andra som är lite kortare.

svanar

Max antal deltagare vid bord är 16 personer. Bäst är lokalen för grupper upp till 12 personer.

Tänk på att vara ute i god tid inför konferensen så tekniken fungerar som den ska. Havets Hus har ingen konferensvärd men det finns telefonnummer i lokalen som man kan ringa ifall man har frågor. Efter klockan tio sker ingången till konferensrummet på plan 2 via kontorsingången eller Bistro & Café Havets Hus. Före klockan tio kontaktas Havets Hus, när ni är på plats, via telefonnummer 0523-668162 för insläpp via kontorsingången.

OBS! Inga pälsdjur får vistas inne i Havets Hus  akvarium eller konferensrum, men de är tillåtna i utrymmen utanför konferensrummet.

Priser

 
Konferens heldag 1600 kr
Konferens halvdag 1000 kr

Block, pennor, vatten, frukt, godis och trådlöst internet ingår.  Dataprojektor och blädderblock finns.

Grupprabatt erbjuds om besök till Havets Hus bokas samtidigt som konferensen.

 

 hummer

Evenemang

För större evenemang eller möten efter Havets Hus öppettider finns möjlighet att boka samlingssalen Blågyltan i akvariet. Kontakta oss för offert. Entrépriser tillkommer.

Boka Konferens

Havets Hus reception: 0523-66 81 61, fax: 0523-165 35

E-post: havetshus@havetshus.se

 


↑